top of page

FAQ

Οι σύμβουλοι σπουδών  του EVERYDAY COUNSELING έχουν 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ένα από τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι οι σύμβουλοί μας είναι και πανεπιστημιακοί, άρα είναι σε θέση να γνωρίζουν τις απαιτήσεις σχολών και πανεπιστημίων όσο αφορά τα κριτήρια εισδοχής. Το γραφείο μας στεγάζεται εδώ και 8 χρόνια στη γωνία Λόρδου Βύρωνος και Γλάδστωνος στη Λάρνακα, αλλά και στη Οδό Αμμοχώστου στην Δερύνεια.  Φέτος εγκαινιάσαμε και το καινούργιο μας γραφείο στην Πάφο στην οδό Νίκου Νικολαϊδη, απέναντι από το Λύκειο Κύκκου. 

01 /
Πόσα χρόνια ζωής μετρά η υπηρεσία EVERYDAY COUNSELING;

Οι σύμβουλοι του EVERYDAY COUNSELING μπορούν να βοηθήσουν σε οτιδήποτε αφορά ακαδημαϊκό και επαγγελματικό προσανατολισμό. Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν: βοήθεια στην επιλογή μαθημάτων για μαθητές Λυκείου, αιτήσεις για πανεπιστήμια Κύπρου και εξωτερικού, αιτήσεις UCAS και εξασφάλιση υποτροφιών σε πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού. Επίσης αναλαμβάνουμε την εύρεση διαμονής σε φοιτητική εστία ή διαμέρισμα, και αιτήσεις για φοιτητικά δάνεια. Βοηθούμε επίσης στην εξεύρεση εργασίας με την προετοιμασία ανταγωνιστικών βιογραφικών σημειωμάτων.

02 /
  • Σε ποια θέματα μπορούν να βοηθήσουν οι έμπειροι λειτουργοί του γραφείου σας;
05 /

Υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι να εμπιστευτεί κάποιος το .

  • Το EVERYDAY COUNSELING είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό γραφείο σύμβουλων σπουδών στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο συνεργατών του  γραφείου μας με περισσότερα από 170 Πανεπιστήμια σε περισσότερες από 30 χώρες είναι το μεγαλύτερο στην Κύπρο. Εμείς πιστεύουμε ότι η επιλογή πανεπιστημίου πρέπει να βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια που θα εγγυηθούν την επαγγελματική επιτυχία του φοιτητή μετά από τις σπουδές.

  • ΟΛΟΙ οι μαθητές που εμπιστεύτηκαν το EVERYDAY COUNSELING εξασφάλισαν εισδοχή σε παγκοσμίου φήμης ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ πανεπιστήμια. Το ποσοστό 100% επιτυχίας μιλάει από μόνο του.

  • ΟΙ σύμβουλοι σπουδών είναι πανεπιστημιακοί και γνωρίζουν πολύ καλά την Κυπριακή και ξένη πραγματικότητα.

  • Όσον αφορά τις σπουδές γιατί πρέπει κανείς να εμπιστευθεί το γραφείο σας;

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την καθοδήγηση των μαθητών και φοιτητών. Έχουμε στη διάθεσή μας εξειδικευμένα τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων τα οποία έχουν προσαρμοστεί στην Κυπριακή εκπαίδευση. Τα τεστ αυτά μπορούν με μαθηματική ακρίβεια να υπολογίσουν την κλίση του κάθε μαθητή ή φοιτητή. Μετά από το τεστ ακολουθεί συζήτηση με τους σύμβουλούς μας στην οποία γίνεται αποκωδικοποίηση των αποτελεσμάτων και προτάσεις για μελλοντικά σχέδια.

04 /
Ποιες μεθόδους ακολουθείτε προκειμένου να αντιληφθείτε τα ενδιαφέροντα ή την κλήση που πιθανόν να έχει κανείς ώστε να τον συμβουλέψετε για να κάνει την σωστή επιλογή;
03 /
  • Μπορείτε να προσανατολίσετε επαγγελματικά τους μαθητές των σχολείων προκειμένου να κάνουν τις σωστές επιλογές μαθημάτων;

Βεβαίως! Ένας από τους κύριους στόχους του γραφείου μας είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές Λυκείου στη σωστή επιλογή μαθημάτων. Το θεωρούμε καθήκον μας να καθοδηγήσουμε τους νέους μας πάντα με σεβασμό στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι στο EVERYDAY COUNSELING αντιλαμβανόμαστε την οικονομική δυσχέρεια που βαραίνει πολλούς από τους συνανθρώπους μας. Γι’ αυτό το λόγο, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του γραφείου μας ανακοινώνουμε ότι η υπηρεσία για την επιλογή μαθημάτων στους μαθητές Λυκείου θα προσφέρεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Τι συμβουλή θα δίνατε στους μελλοντικούς σπουδαστές;
06 /

Ο ακαδημαϊκός και επαγγελματικός σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει σε νεαρή ηλικία. Οι μαθητές Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το και χωρίς καμία υποχρέωση (ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ) να συζητήσουν με τους έμπειρους σύμβουλούς μας για τους προβληματισμούς τους και τα σχέδια τους για το μέλλον. Κλείνοντας θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στους γονείς των παιδιών που στις πλείστες περιπτώσεις καλούνται να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για να σπουδάσουν τα παιδιά τους. Η σωστή ενημέρωση για τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σπουδές των μαθητών είναι κρίσιμη. Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση στην αγορά που δυστυχώς οδηγεί πολλά παιδιά στις λανθασμένες επιλογές. Στο έχουμε ως στόχο μας την διαφάνεια και τη σωστή πληροφόρηση που θα επιφέρει την μελλοντική επιτυχία του παιδιού σας.

bottom of page